- Reklama -

Kempný je vážně zraněný, start sezóny nestihne

- Reklama -

Z Washingtonu přichází nepříjemná zpráva. Obránce Michal Kempný podstoupil operaci natržené achilovky a bude minimálně šest měsíců mimo hru. Začátek příštího ročníku tak rozhodně nestihne.
30letý rodák z Hodonína se zranil během tréninku v České republice. V poslední době se jedná už o jeho druhé vážnější zranění.
Na začátku roku 2019 Kempný podstoupil operaci stehenního svalu, což mu značně znepříjemnilo přípravu na nedávno skončenou sezonu 2019/2020. Nakonec ale zvládl odehrát 58 zápasů koronavirovou pandemií zkrácené základní části a pomohl týmu kapitána Alexe Ovečkina osmnácti kanadskými body (3+15). Po restartu soutěže přidal v play off dalších pět duelů s jednou asistencí.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -