- Reklama -

Kolem Laineho slídí další týmy NHL

- Reklama -

Celky NHL jsou v kontaktu s agentem Mikem Liutem, který zastupuje Patrika Laineho. Chráněný volný hráč Jets je stále bez kontraktu, což podle Pierra LeBruna ze stanice TSN vzbuzuje jejich zájem.
„Teď je otázkou, zda prověřují situaci, protože chtějí předložit offer sheet, nebo chtějí zavolat Winnipegu a pokusit se získat Laineho v trejdu,“ spekuluje známý insider. „Netvrdím, že k tomu či onomu dojde, pouze říkám, že se kluby o stav jednání zajímají.“
Fanda NHL
Kromě Laineho zbývá manitobskému celku podepsat také Kylea Connora a k tomu čekají, jak dopadne situace okolo suspendovaného Dustina Byfugliena (psali jsme ZDE).
Generální manažer Kevin Cheveldayoff chce ukončit hektické období zdařilou výměnou.
„Jets jednají s týmy o potenciálních trejdech,“ uvedl další expert stanice TSN Darren Dreger, aniž by zmiňoval konkrétní jména.
Liut minulý týden přiznal, že Laine a Tryskáči jsou od dohody daleko. Jednání ohledně smlouvy pro 21letého Fina jsou komplikovanější i z důvodu hráčova postoje k jeho postavení v týmu. Druhý muž draftu 2016 si nedávno stěžoval, že nedostává příležitost působit v první lajně (více ZDE).
Po pondělním podpisu Braydena Pointa zůstává v lize šest chráněných volných hráčů.

 

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -