- Reklama -

Koronavirus dál rozleptává NHL. Nově ohrožuje Blue Jackets

- Reklama -

Epidemie koronaviru v USA začíná čím dál více ovlivňovat NHL. Poté, co jsou v ohrožení březnová klání Sharks v SAP Center, se nově dotýká přímo i Modrokabátníků.
Stát Ohio, v němž se Columbus nachází, vyzval organizace, aby se sportovní a kulturní akce konaly bez diváků. Hokejový klub však zatím vzdoruje.

Nové kousky! Buď fandou i po setmění

„Jsme v kontaktu s NHL a vzhledem k okolnostem jsme se rozhodli, že plánované zápasy včetně čtvrtečního proti Pittsburghu a sobotního proti Nashvillu odehrajeme podle plánu a s diváky,“ uvedl tým ve svém prohlášení.
Blue Jackets zároveň doporučili fanouškům z rizikových skupin, aby se událostem s vyšší koncentrací osob vyhýbali.
Podle informací stanice WLWT5 jsou v Ohiu potvrzeny tři případy nakažených koronavirem, přičemž se očekává jeho další šíření.
Prvním celkem v lize, jehož se opatření směřující k eliminaci další nákazy dotkly, jsou Sharks. Těm na základě rozhodnutí okrsku Santa Clara reálně hrozí, že jejich domácí zápasy v březnu budou odloženy nebo se odehrají bez diváků. O případu jsme psali ZDE.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -