- Reklama -

Kosatky chtějí nabobtnat, schází jim ale prostor

- Reklama -

Canucks jsou týmem, který se usilovně snaží vylepšit svou defenzívu. Ve své cestě za silnější modrou čarou však mohou narazit.
Na potenciální problém Vancouveru si posvítili Thomas Drance a Harman Dayal z portálu The Athletic. Žurnalisté tvrdí, že klub nebude mít na své vysněné cíle dostatek místa pod platovým stropem.
Autoři považují za vhodné adepty i české praváky Jana Ruttu z Tampy Bay a Radka Gudase z Washingtonu. Canucks si ale potřebují vytvořit pod platovým stropem prostor.
Mančaft by se nebránil ani zisku levorukého zadáka, to se však jeví vzhledem ke skutečnosti výše jako krajně nepravděpodobné.
„S Alexem Edlerem a Quinnem Hughesem v poli na levé straně obrany pro ně nebude dávat smysl, aby věnovali dolary na tuto pozici,“ poznamenali novináři.
Mimo Rutty a Gudase by se podle nich ke Kosatkám hodili také Tyson Barrie, Travis Hamonic, Dylan DeMelo, Justin Braun, Mark Pysyk či Tim Heed.
Celek z Britské Kolumbie se utká v předkole play-off s Minnesotou a jeho obrana si tak projde těžkou zatěžkávací zkouškou.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -