- Reklama -

Kouč Tampy Cooper: Úspěch Golden Knights není zázrakem

- Reklama -

Fanda NHL
Úžasné tažení Golden Knights, kteří dokráčeli hned ve své první sezóně až do finále Stanley Cupu, nemá pro všechny stejný náboj. Podle hlavního trenéra Lightning Jona Coopera se rozhodně nejedná o často zmiňovaný „Miracle in the Desert“.
„Je to fantastický úspěch,…ale nejedná se příběh popelky,“ cituje Cooperova slova portál ESPN. „Hodně se mluví o tom, jak se to mohlo stát a podobně. Já vám to řeknu: získali majitele, který najal úžasného generálního manažera a ten najal úžasného kouče. Měli volné ruce dělat svou práci,“ narážel zkušený šéf lavičky Tampy na dvojici McPhee – Gallant.

Vegas vybojovalo vstupenku mezi dva nejlepší celky ligy po nedělním vítězství nad Winnipegem. Sérii s kanadským favoritem opanovalo poměrem 4-1 na zápasy a navázalo tak na jízdu, jež je bez debat nejsilnějším příběhem této sezóny NHL.
„Zaslouží si to a já můžu pouze doufat, že my jsme tým, se nímž se střetnou,“ dodal Cooper s nadějí, že se Tampě podaří na Východě pokořit Capitals.

Rozhodující sedmé utkání proti Washingtonu čeká floridský mančaft v noci ze středy na čtvrtek. Budou mít Cooperovi hoši příležitost strhnout ve finále pozornost na sebe?
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -