- Reklama -

Kovalčuk jde do akce

- Reklama -

Útočník Ilja Kovalčuk si v pondělí v utkání proti Winnipegu odbude svůj debut v dresu Montrealu.
36letý Rus, který podepsal s Canadiens 3. ledna roční dvouletý kontrakt, se objevil na ranním tréninku v lajně s Tomášem Tatarem a Phillipem Danaultem.
„Očividně mě kouč nasadil do jedné z top formací, což s sebou nese mnoho zodpovědnosti,“ sdělil Kovalčuk novinářům. „Cítím se ale dobře a jsem připraven.“


Zkušený harcovník přitom nenaskočil do ostrého klání od 9. listopadu, kdy jej Kings pro jeho slabé výsledky odsoudili k roli zdravého náhradníka.
První muž draftu 2001 podepsal s Los Angeles tříletou smlouvu na 18,75 mil. dolarů, kterou však klub v prosinci předčasně ukončil. V Kalifornii tak rodák z Tveru nevydržel ani dvě sezóny.
V 17 kláních tohoto ročníku Kovalčuk vstřelil tři branky a nasbíral devět bodů.
Habs si od nové posily slibují posílení své ofenzívy, jejíž produktivita aktuálně stačí pouze na šesté místo v Atlantické divizi.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -