- Reklama -

Krejčí má problémy. Bude na finále připraven?

- Reklama -

Fanshop týmu
Český útočník David Krejčí marodí a vinou nemoci vynechal už druhý trénink Bostonu po sobě. Do startu finále Stanley Cupu přitom zbývají jen dva dny.
33letého rodáka ze Šternberku trápila horečka, kvůli níž byl poslán domů před čtvrtečním modelovým zápasem. V sobotu tým opět trénoval bez něj.


„Zase je to nemoc, ale spíše se jedná o preventivní důvody,“ vyjádřil se ke Krejčího absenci hlavní trenér Bruce Cassidy. „Předpokládám, že zítra ho budeme mít k dispozici. Takový je plán. Teď sice máme trochu obavy, ale věřím, že v neděli trénovat bude.“
Krejčí přitom zažívá vydařené play-off, v němž je třetím nejproduktivnějším hráčem Bruins. Doposud odehrál všech 17 zápasů, ve kterých zaznamenal 14 bodů za čtyři góly a deset asistencí.
Cassidy dodal, že Krejčího nepřítomnost přípravu Bruins neovlivnila, existují však obavy, aby byl klíčový centr na úvod série ve stoprocentní zápasové formě. Boston totiž nehrál od 16. května.
„Je to zkušený hráč, chytrý a dokáže věci rychle dohnat. Je to více o tom, zda bude mít po dvou, třech dnech volna své nohy a výdrž…Bude to muset dohnat,“ prohlásil Cassidy.
Vrchol hokejové sezóny začíná v úterý ve 2:00 ráno středoevropského času.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -