- Reklama -

Kubalík podepsal s Chicagem novou smlouvu

- Reklama -

Útočník Dominik Kubalík se domluvil s Chicagem na nové dvouleté smlouvě, která pětadvacetiletému českému reprezentantovi garantuje celkový příjem 7,4 milionu dolarů. Oproti dosavadnímu kontraktu si odchovanec Plzně výrazně polepší, předešlá smlouva mu zajišťovala plat 925 tisíc dolarů.


Kubalík má za sebou premiérovou sezonu v NHL, v níž se zařadil mezi hlavní hvězdy Blackhawks. V 68 zápasech základní části vstřelil 30 branek, přidal 16 asistencí a dostal se mezi trojici finalistů Calder Trophy pro nejlepšího nováčka soutěže.
Výrazně se dokázal prosadit i v play-off. Proti Edmontonu s elitní dvojicí Connor McDavid – Leon Draisaitl několikrát zazářil a celkově ve vyřazovacích bojích posbíral osm bodů za čtyři góly a stejný počet asistencí.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -