- Reklama -

Kučerov a Doughty po operacích. Chybět mohou až dva měsíce

- Reklama -

V uplynulém týdnu podstoupily dvě hvězdy NHL operace, kvůli kterým budou svým týmům chybět až dva měsíce. Jedná se o Nikitu Kučerova z Tampy Bay a Drewa Doughtyho z Los Angeles Kings.

Doughty, který je v tuto chvíli druhým nejproduktivnějším Králem v této sezoně, si poranil koleno. Zranil ho finský bek Jani Hakanpää z Dallasu, který za svůj faul kolenem vyfasoval trest do konce utkání.

„Plánujeme, že by měl začít bruslit zhruba za šest týdnů. Bude samozřejmě muset dohnat kondici, takže si myslíme, že bychom ho mohli využít v zápase zhruba za osm týdnů. Vše se může měnit podle toho, jak bude postupovat jeho rehabilitace,“ nechal se slyšet GM Kings Rob Blake.

Nikita Kučerov se zranil v dolní části těla. Letos zatím odehrál tři zápasy za úřadující šampiony z Tampy, ve kterých si připsal čtyři kanadské body.

- Reklama -

„Není to žádná krátkodobá věc, zatím však nemáme nic oficiálního, tak počkáme,“ řekl 18. října po Kučerovově zranění v utkání proti Washingtonu kouč Lightning Jon Cooper. Kvůli zranění loni zmeškal Kučerov celou základní část. Do play-off se však vrátil jak uragán a 32 body pomohl Tampě obhájit Stanley Cup.

Poslední zprávy hovoří o tom, že by jeho rehabilitace měla trvat zhruba dva měsíce.

Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -