- Reklama -

Kulak chce dvojnásobek toho, co mu nabízí klub

- Reklama -

Fanshop týmu
Brett Kulak a Calgary mají diametrálně rozdílný názor na plat, který by měl čtyřiadvacetiletý obránce v rámci nadcházejícího kontraktu pobírat.
Zatímco hokejista (na titulní fotografii vlevo) by rád za sezónu 1,15 mil. amerických dolarů, Flames mu podle Elliotta Friedmana ze stanice Sportsnet nabízí jen dvoucestnou smlouvu s roční gáží 650 tisíc na úrovni NHL.


Kšiltovky a čepice NHL, které musíš mít? Klikni ZDE


Pokud se obě strany nedohodnou, rozhodne v pondělí o výši odměny arbitrážní soud v Torontu.
Kulak odehrál minulou sezónu výhradně v prvním týmu, v němž dokázal za 71 zápasů posbírat osm bodů (2+6). V předchozích ročnících působil kanadský bek také na farmách v AHL a ECHL.
Z TÁBORA FLAMES: Rittichův sok se dohodl na nové smlouvě
Ve čtvrtek jej klub takticky zapsal na listinu nechráněných hráčů, ze kterého si ho nikdo nestáhl. Flames tak získali další argument, kterým budou během arbitráže poukazovat na Kulakovy slabé výkony.
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -