- Reklama -

KVÍZ: Vyznáte se v hláškách Roberta Záruby?

- Reklama -

Letos uplynulo 18 let od chvíle, kdy český národní tým „přepisoval dějiny“. Naganský hokejový turnaj vyprodukoval mnoho hvězd, přičemž jedna z nich si na tehdejší olympiádě s hokejkou vůbec nezahrála. Pro sportovního komentátora Roberta Zárubu byly zimní hry v roce 1998 zlomovým okamžikem v kariéře. Jeho hlášky rychle lidověly a spolu se zlatou érou našeho hokeje stoupala i jeho popularita.
Pokud máte rádi Zárubovy slovní hříčky, bude pro vás následující kvíz více než snadný. Věříme, že si při něm osvěžíte paměť a zároveň také připomenete nesmrtelné okamžiky námi milované hry.
Už jste zkusili?

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -