- Reklama -

Laine podepsal! S Jets se dohodl na dvouletém kontraktu

- Reklama -

Winnipeg a chráněný volný hráč Patrik Laine se dohodli na dvouleté smlouvě. Špičkový forvard s vysokými ambicemi si vydělá ročně v průměru 6,75 mil. amerických dolarů.
21letý Fin má za sebou 50bodový ročník, v němž rozvlnil síť za zády soupeřova gólmana třicetkrát. Jednalo se o jeho nejhorší výsledek z tříletého působení v NHL.


Laine byl jedním z velkých jmen, které se dlouho zdráhalo podepsat se svým klubem nový kontrakt. Patří k nim i jeho parťák Kyle Connor, jenž si s Jets ještě neplácl.
I navzdory Laineho poklesu v produktivitě je dvojka draftu 2016 stále TOP hráčem manitobského celku. V počtu branek se Laine umístil v týmu v minulé sezóně na třetí místo.
Rodák z Tampere se nyní vrácí do zámoří ze Švýcarska, kde trénoval s mužstvem SC Bern.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -