- Reklama -

Laineho trejd může být na spadnutí

- Reklama -

Winnipeg vážně zvažuje možnost výměny hvězdného útočníka Patrika Laineho. Ve čtvrtek o tom informoval Darren Dreger ze stanice TSN.
„Berou to absolutně vážně…Jets ví, jaké jsou jejich potřeby,“ poznamenal Dreger. „Potřebují centra pro druhý útok a posílit první dva páry v obraně. Jejich generální manažer Kevin Cheveldayoff se nemůže spoléhat jen na trh s volnými hráči a naslouchá nabídkám na Laineho.“
Podle dalšího insidera Pierra LeBruna projevili zájem o služby finského forvarda Columbus a Carolina, přičemž větším adeptem na zisk jeho služeb se zdají být Blue Jackets.
„Blue Jackets mají hodně místa pod platovým stropem a přišli minulý rok o velkou ofenzivní hrozbu, když odešel Artěmij Panarin. Nikdy jej nenahradili. Jaká by byla cena za Laineho? Myslím, že právě pro ni aktuálně vyčkávají,“ uvedl LeBrun.
22letý Laine zatěžuje rozpočet částkou 6,75 mil. dolarů a po příštím ročníku by se mohl stát chráněným volným hráčem. Během uplynulé sezóny odehrál 68 zápasů s bilancí 28 branek a 35 asistencí.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -