- Reklama -

Lamoriello: Nová aréna bude mít bouřlivou atmosféru

- Reklama -

Prezident a generální manažer Islanders Lou Lamoriello věří, že nová aréna stavěná v Belmont Parku dá fanouškům žádaný pocit nostalgie. Otevření haly se očekává před sezónou 2020/21.
„Věřím, že v nové aréně bude stejná atmosféra jako v Coliseum. Bude to skvělé dílo. Myslím, že až fandové uvidí výsledky, tak z toho budou nadšení,“ uvedl 77letý funkcionář pro Andrewa Grosse z deníku Newsday.


V roce 2015 přesunul někdejší majitel Isles Charles Wang franšízu z legendární Nassau Coliseum do Barclays Center v Brooklynu. Stěhování se však ukázalo vzhledem k nehokejovým parametrům Barclays jako nevhodné a mnoho příznivců Ostrovanů začalo klání bojkotovat.
Lamoriello nyní tvrdí, že aréna v Belmont Parku kopíruje prvky, díky kterým byla Nassau Coliseum považována za jednu z nejhlučnějších hal v NHL.
„Hlavní je, že to bude hokejový stadión. Věnovali jsme 100procentní pozornost atmosféře budovy, takže sedačky jsou rozvrženy pro hokejový zážitek,“ dodal Lamoriello.

Výstavba arény v Belmont Parku se po nucené pauze způsobené epidemií koronaviru znovu rozběhla v květnu. Plánovaný termín otevření by neměl být ohrožen.
- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -