- Reklama -

Leafs se opět rozpadl první útok

- Reklama -

V sobotním utkání Toronta proti Floridě se do akce vrátil po třízápasové absenci Auston Matthews. První útok však nevydržel kompletní dlouho, když duel nedohrál křídelník Michael Bunting.

Bunting utrpěl v první třetině nespecifikované zranění, když jej do tváře trefil puk. Střídání dohrál, ale do zápasu už poté nezasáhl.

Hlavní trenér Sheldon Keefe po duelu informoval, že Bunting „vynechá nějaký čas“. Popřel přitom, že se jeho svěřenec zranil od puku. Luke Fox ze stanice Sportsnet tvrdí, že by mohlo jít o zranění pravé nohy.

Bunting, který hraje zpravidla v útoku s Matthewsem a Mitchem Marnerem, zaznamenal v 79 utkáních této sezóny 23 gólů a 40 asistencí.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -