- Reklama -

Lehnerovi prý skončila sezona, kouč DeBoer to popřel

- Reklama -

Švédský gólman Vegas Golden Knights Robin Lehner má podle zdrojů stanice ESPN a webu The Athletic po sezoně. Zkušený brankář se potýkal od začátku března se zraněním kolene, které utrpěl v utkání s Philadelphia Flyers. Nyní jej ale údajně čeká operace, po které následuje dlouhá rekonvalescence.

Kvůli zranění vynechal Lehner 12 zápasů, do zápasového zatížení se vrátil 3. dubna, v šesti utkáních od té doby ale nevypadal na ledě příliš jistě a měl podprůměrnou úspěšnost zákroků 89,2 %.

Zprávy o operaci, která ukončí Lehnerovi sezonu, ale měl pro Sportsnet vyvrátit trenér Vegas Peter DeBoer. Reportérovi této stanice sdělil, že očekává Lehnera v sobotu na tréninku.

Pokud jsou zprávy o Lehnerově konečné definitivní, znamená to pro Vegas další problémy v brankovišti. Od 15. března totiž postrádají dvojku Laurenta Brossoita, který je zapsán na listině dlouhodobě zraněných. Golden Knights by se tak pro klíčové období sezony, kdy se snaží vybojovat postup do play-off museli spolehnout na dvojici Logan ThompsonJiří Patera.

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -