- Reklama -

Leipsic na hraně. Urážel parťáky i jejich manželky, hrozí mu trest

- Reklama -

Organizace Capitals je znepokojena „nepřijatelnými a urážlivými“ komentáři svého útočníka Brendana Leipsice, kterých se hráč dopustil v soukromé konverzaci na Instagramu.
O případu uniklých zpráv informuje Samantha Pellová z deníku Washington Post.

Tahle COOL trička NHL chceš!

„Záležitostí se zabýváme,“ uvedl mluvčí týmu.
Screenshoty z instagramové konverzace, které se zúčastnil i Jack Rodewald hrající na farmě Floridy, unikly na veřejnost ve středu. Leipsic se v nich například obul do manželky Tannera Pearsona, kterou označil za „tlusťošku“, a podobně si vzal na paškál vícero žen. Spoluhráče z útoku Garneta Hathawaye a Nica Dowda pak označil za lúzry a neušetřil přitom ani Jakea Virtanena z Vancouveru.


„Včera byl hacknutý účet mého kamaráda na Instagramu a nějaký člověk nechal v oběhu obrázky, které zobrazují naše soukromé zprávy,“ vyjádřil se k situaci Leipsic.
„Plně uznávám, jak nevhodné a útočné ty komentáře jsou a upřímně se za své konání každému omlouvám,“ kál se forvard Caps ve svém prohlášení.

- Reklama -

HOKEJOVÁ BOMBA: Roušky NHL za pár kaček!

Své k tomu řekla i liga:
„NHL ostře odsuzuje nevhodné a trestuhodné poznámky od Brendana Leipsice a Jacka Rodewalda v soukromém skupinovém chatu. V naší soutěži není místo na takovéto vyjadřování, postoje či chování. Toto neospravedlnitelné chování budeme řešit s kluby i zainteresovanými hráči.“
Zámořské ligy jsou k podobnému chování velice citlivé a není proto vyloučeno, že Leipsic bude potrestán. Když byli například Slava Vojnov či Patrik Bartošák vyšetřováni za domácí násilí, NHL se s nimi okamžitě rozloučila.
25letý Leipsic působí v NHL čtyři roky, přičemž hrál také za Toronto, Vegas, Vancouver a Los Angeles.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -