- Reklama -

Logan Couture není ani pět měsíců po zásahu pukem v pořádku

- Reklama -

Ani téměř pět měsíců po ošklivém zranění v obličeji není hokejista San Jose Logan Couture zcela v pořádku a stále ho trápí následky. Osmadvacetiletý centr byl zasažený pukem do úst v utkání s Nashvillem 25. března 2017. Od té doby si užil s doktory svoje.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


„Mockrát jsem musel navštívit zubaře,“ potvrdila ofenzivní hvězda Sharks. Couture musel vynechat posledních sedm zápasů v základní části minulé sezóny NHL. Šest utkání v prvním kole play off proti Edmontonu pak odehrál se speciálním krytem, který mu chránil postiženou oblast.
„Mám lepší i horší dny. Spodní zuby mám pořád svoje. Snaží se, abych o ně nepřišel. Ale nevím, jestli se to podaří, pořád jsou dost bolestivé. Horní zuby mám teď falešné, všech šest předních. Je to rozdíl, mám v puse úplně jiný pocit,“ popsal Couture přetrvávající potíže.

A face only my mother could love

Příspěvek sdílený Logan Couture (@loganc89),


Rodák z Guelphu doufá, že bude stoprocentně fit do startu přípravného kempu (14. září 2017) na novou sezónu. „Ale všechno ostatní v mém obličeji se uzdravuje. Mám štěstí, že tohle zranění nemá vliv na můj trénink a snad mě to do budoucna nijak neovlivní,“ přeje si kanadský forvard.
V dlouhodobé části loňského ročníku National Hockey League odehrál Couture 73 utkání, ve kterých nasbíral 52 bodů za 25 branek a 27 přihrávek. V tabulce týmové produktivity obsadil třetí příčku za Brentem Burnsem (76 bodů, 29+47) a Joem Pavelskim (68 bodů, 29+39).

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -