- Reklama -

Loket do hlavy a konec. Rask je opět zraněný

- Reklama -

Gólman Bostonu Tuukka Rask utrpěl v úterním duelu s Columbusem zranění hlavy a z utkání předčasně odstoupil.
„Má otřes mozku,“ sdělil novinářům nepříjemnou novinu hlavní kouč Bruce Cassidy. „Dostal loktem do hlavy a bude muset dodržovat protokol (postup daný pro případy otřesu mozku). Možná to nebude tak zlé, ale více budeme vědět ve středu.“
Raska trefil předloktím už ve druhé minutě klání útočník Emil Bemström, když byl bráněný zadákem Brandonem Carlem.
„Jednalo se o úder loktem do hlavy a měl přijít trest,“ dodal Cassidy. „Bohužel to neviděli a my se přes to musíme přenést.“

Buď IN. Tuhle značku doporučuje PASTA!


Gólmanskou jedničku Bruins nahradil v bráně Jaroslav Halák, který třikrát inkasoval a nedokázal zabránit prohře 0:3.
Rask se potýkal se stejnými potížemi už před rokem, kdy na něj po ataku Charlieho McAvoye upadl útočník Rangers Filip Chytil.
Boston tehdy potkalo štěstí v neštěstí, jelikož je před Utkáním hvězd čekal jen jeden duel a Rask se vrátil hned po exhibiční show. Letos mají před All-Star Game na programu ještě tři střetnutí.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -