- Reklama -

Loni touto dobou ležel v nemocnici se zlomeným krkem. Teď se Wolski chystá na olympiádu

- Reklama -

Kanadský útočník Wojtek Wolski prožívá oproti loňsku úplně jinou sezónu.
Před rokem byla kariéra jednatřicetiletého veterána v ohrožení, když během utkání KHL tvrdě narazil do mantinelu a nešťastně si při tom zlomil krk.
Po dlouhé rekonvalescenci se bývalý útočník Colorada, Floridy, Washingtonu, nebo New Yorku Rangers vrátil do této sezóny KHL ve velkém stylu, když v dresech Meallurgu Magnitogorsk a Kunlunu Red Star nasbíral 33 bodů (9+24) ve 40 zápasech.
Ve čtvrtek se jeho jméno objevilo v nominaci kanadského národního týmu pro olympijské hry. Rok po tom, co prodělal těžkou operaci krku.
„Při pohledu na fotografii, na níž ležím v nemocnici, jsem se neubránil slzám,“ svěřil se po zveřejnění soupisky Kanady Wolski na sociální síti Instagram. „Nikdy bych nevěřil, že rok poté budu tak šťastný.“
Wolski v NHL odehrál celkem 451 zápasů s bilancí 99 gólů a 168 asistencí.

Exactly one year ago today I laid in a hospital bed after having surgery to fix a broken neck. Today I am so proud and excited to have been named to Canada’s Olympic Hockey Team. I look at the picture of me in the hospital and can’t help but cry. Mostly tears of happiness, but I am filled with so many emotions about what I have overcome. I could never have imagined that I would be so lucky one year later. I want to take this moment to thank everyone for all the amazing support along the way. Without my family and friends, I don’t think any of it would be possible. @jesselammers has been an absolute superstar through all of it. Thank you and I Love you. When I say family and friends that most definitely includes @matt_nichol @mgivelos @mikeprebeg @sk8onhockey @marylalancette @dmartella12 @carnz74 @biosteelsports , Dr.Forman, Dr.Ford, Dr.Galea . This amazing group helped me literally get back on my feet and then back on the ice. Absolutely thrilled to be representing Canada and defending Gold in Pyeongchang. @hockeycanada @teamcanada @olympics #olympics

Příspěvek sdílený Wojtek Wolski (@wojtekwolski),

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -