- Reklama -

Lundqvist neskončil, bude hrát ve Washingtonu?

- Reklama -

Henrik Lundqvist byl sice Rangers vykoupen ze smlouvy, rád byl ale v NHL pokračoval. Švédský gólman brusle na hřebík rozhodně nepověsil.
„Stále miluju soutěžení, tento sport a pořád chci vyhrávat,“ napsal Lundqvist na sociálních sítích.
Newyorčané vykoupili svou ikonu ze zbytku sedmileté smlouvy 30. září. 38letý Švéd tak bude moci od 9. října podepsat kontrakt s jakýmkoliv týmem. A už není nouze ani o spekulace, podle kterých má namířeno do Washingtonu.
„Myslím, že jeden z týmů, který má (o Lundqvista) zájem, jsou Capitals,“ poznamenal Elliotte Friedman ze stanice Sportsnet.
Lundqvist zaznamenal v minulém ročníku bilanci 10-12-3 a kryl 90,5 procenta střel. Jednalo se o nejhorší čísla v jeho kariéře.
Rodák z Åre, který debutoval v sezóně 2005/6, odchytal 887 utkání, z nichž 459 vyhrál. Největší úspěch zažil v roce 2014, kdy si zahrál finále Stanley Cupu.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -