- Reklama -

Luongo reagoval na zvěsti o konci kariéry: Zatím to neřešme

- Reklama -

Fanshop týmuRoberto Luongo se před pár dny stal čtyřicátníkem. Je tak jasné, že se blíží ke sklonku své kariéry. Spekulacím, že by ji ukončil již po této sezoně nahrávají i jeho stále častější zranění, které mu znepříjemňují chytání. Zkušený gólman se nedávno k těmto spekulacím vyjádřil.
Zvěsti, že kvůli zdraví skončí brankář Floridy po letošním ročníku svoji profesionální kariéru, se objevují již delší dobu (psal jsme ZDE). Podle svých vlastních slov dvojnásobný olympijský vítěz ještě netuší, zda skutečně kroutí svoji poslední sezonu.
„Nechci dělat závěry před úplným koncem sezony. Je v tom spoustu emocí a chci si být jistý, že udělám to správné rozhodnutí pro všechny zainteresované strany. Stále hokej miluji a uvidíme, jak to dopadne,“ nechal se slyšet veterán.
Luongovi stále ještě zbývají tři roky z jeho megasmlouvy podepsané ještě v dresu Vancouveru.


„Jediné, co mi vadí je, když vidím něco, co je úplně smyšlené. To je věc, která mě mrzí. Ale prošel jsem si tím už tolikrát, že si prostě z toho udělám srandu a jdu dál,“ řekl reportérům.
Luonga si vybrali jako celkově čtvrtého v pořadí New York Islanders. U nich strávil sezonu, pak jej tehdejší GM Mike Millbury poslal na Floridu. Tam tráví již jedenáctou sezonu, své působení u Panthers ale měl rozdělené osmi ročníky v dresu Vancouver Canucks.
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -