- Reklama -

MacKinnon nadával trenérovi. Nyní se omluvil

- Reklama -

Fanshop týmu
Colorado prohrálo osm z posledních devíti utkání a nevalné výsledky se začínají projevovat i na psychice hráčů. Ve středečním zápase proti Calgary neudržel nervy na uzdě ani hvězdný forvard Nathan MacKinnon, jenž ke konci duelu slovně inzultoval hlavního kouče Jareda Bednara. Později svého výlevu litoval.
„Nemůžu se takto chovat. Byla to jen frustrace,“ svěřil se v pátek MacKinnon Ericu Engelsovi ze stanice Sportsnet. „Pod Bednarem hraju rád stejně jako kdokoliv z tohoto týmu. Zodpovědnost za incident beru na sebe.“


Třiadvacetiletý Kanaďan se do kouče pustil poté, co Flames zvýšili své vedení deset sekund před koncem třetího dějství gólem do prázdné brány na 5:3. Scénu k jeho smůle zachytily kamery.
„Myslel jsem si, že gólman měl být odvolán dříve, ale nestalo se tak. To je všechno. Byla to hloupost,“ pokračoval MacKinnon. „Nemůžu takhle ztrácet nervy a chovat se k trenérovi. Je to neakceptovatelné.“
Bednar se na svého svěřence nezlobí a vše již podle svých slov hodil za hlavu. „To, co se mi na Nathanovi a jeho spoluhráčích líbí, je jejich vášeň a zápal pro hru,“ řekl mimo jiné médiím.



- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -