- Reklama -

Mají Oilers zájem o forvarda Arizony?

- Reklama -

Když se v této sezóně ve spekulacích spojovaly týmy Edmontonu a Arizony, tak se převážně hovořilo o obránci Jakobu Chychrunovi. Kanadský celek by však nemusel mít zájem jen o něho.

„Věřím, že Edmonton je jedním z mančaftů – a myslím si, že jich je více než jeden – který má zájem o centra Arizony Nicka Bjugstada, poznamenal Elliotte Friedman ze stanice Sportsnet.

Bjugstad zažívá vydařený ročník, když odehrál 49 zápasů s bilancí 11 gólů a 10 asistencí. Ani jednu branku přitom nevsítil v přesilovce, jeden v oslabení.

Na 30letém Američanovi je přitom velkým lákadlem i jeho kontrakt. Platový strop totiž zatěžuje jen sumou 900 tis. dolarů. Po sezóně se může stát nechráněným volným hráčem.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -