- Reklama -

Mantha získal tučnou smlouvu

- Reklama -

Útočník Anthony Mantha podepsal s Detroitem novou čtyřletou smlouvu s průměrnou roční hodnotou 5,7 mil. dolarů.

26letý Kanaďan, který byl chráněným volným hráčem, se stane druhým nejlépe placeným hráčem týmu po Dylanu Larkinovi. Generální manažer Steve Yzerman doposud u Red Wings nepodepsal s nikým takto štědrý a dlouhý kontrakt.

„Každý ví, že jsme ve fázi přestavby. To, že mě Yzerman podepsal na čtyři roky, mi říká, že mě bere za součást tohoto týmu, součást skupiny hráčů, kteří pomohou tomuto mančaftu vyhrávat,“ uvedl Mantha.

Mantha odehrál v minulé sezóně 42 zápasů, ve kterých nastřádal 38 bodů (16+22). Dvacátý muž draftu 2013 doposud v NHL naskočil do 260 střetnutí, ve kterých si připsal 84 branek a 173 bodů.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -