- Reklama -

Marc Staal nedohrál utkání po úderu loktem od Alexeje Jemelina. Veseyho vyřadil Forsberg

- Reklama -

Nashville Predators pravděpodobně nebudou moci v příštích zápasech počítat s obráncem Alexejem Jemelinem, který v utkání s Rangers trefil velmi nebezpečně svým loktem hlavu veterána Marca Staala. Oddělení hráčské bezpečnosti se tímto zákrokem bude zabývat a dodatečný trest by ruskému zadákovi neměl uniknout.

Staal již dříve laboroval s vážnými zraněními. V posledních jedenácti letech své kariéry utrpěl tři otřesy mozku. Zápas s Nashvillem opustil v polovině druhé třetiny a zpět už se nevrátil. Rangers později uvedli, že Staal utrpěl zranění v horní části těla. Jemelin za svůj zákrok nebyl nijak potrestán.
Kontroverzní zákroky však tímto nekončily. Na konci druhé třetiny utrpěl tvrdý náraz i Jimmy Vesey, jenž se stal terčem hitu od Filipa Forberga. Vesey zde utrpěl krvavé zrnění a taktéž zápas opustil se zraněním v horní části těla. A stejně jako v prvním případě, i tentokrát nebyl hráč Nashvillu potrestán.

Predators utkání ovládli v poměru 5:2, ale dá se očekávat, že Jemelin i Forsberg po verdiktu disciplinární komise v příštích zápasech nenastoupí.
 

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -