- Reklama -

Marchand: Ovečkin a spol. neprojevili respekt

- Reklama -

Hvězdný útočník Bostonu Brad Marchand neprojevil žádnou lítost nad čtveřicí hráčů Washingtonu, kteří jsou mimo hru poté, co porušili bezpečnostní protokol.

Alexander Ovečkin, Dmitrij Orlov, Jevgenij Kuzněcov a Ilja Samsonov vynechají minimálně čtyři utkání a jejich tým obdržel pokutu 100 tis. dolarů za to, že trávili volný čas v jednom hotelovém pokoji (psali jsme ZDE). Podle Marchanda neprojevili dostatek respektu.

„Myslím si, že je to věc respektu. Všichni chceme, aby se mohlo hrát a z určitého důvodu jsou tu vytvořená pravidla. Není až tak těžké je dodržovat,“ uvedl Marchand pro rozhlasovou stanici WEEI.

„Všichni známe důsledky porušení pravidel. Je to jejich chyba. Všem nám bylo zdůrazňováno, co je dovolené a co není. Takže vina je na jejich straně,“ poznamenal 32letý Kanaďan.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -