- Reklama -

Marchand se odmítl pobít s Ellerem. Není mi roven, naznačil po zápase

- Reklama -

Brad Marchand a Lars Eller si začali po vzájemném čtvrtečním utkání vyměňovat přes média slovní inzultace.
Známý bouřlivák Bruins a útočník Capitals se do sebe pustili po výhře Washingtonu 4:2, během níž se Eller snažil iniciovat bitku, kterou však Marchand odmítl.


„Každý viděl, co je zač,“ svěřil se Eller v pozápasovém rozhovoru Isabelle Khurshudyanové z deníku Washington Post.
Marchand ale nezůstal pozadu a na Ellerovu snahu podnítit rvačku zareagoval po svém. „Opravdu necítím potřebu si něco dokazovat. On (Eller) hraje 10-12 minut za zápas, zatímco já dvacet,“ cituje jeho slova Marisa Inhemiová z plátku Boston Herald.
Dánský forvard ve službách posledního vítěze Stanley Cupu obdržel za zmíněnou sekvenci duelu trest za nesportovní chování.
Pro Marchanda se jednalo jako obvykle o klání plné výživných okamžiků. Jedním z nich byla i slovní potyčka s Tomem Wilsonem, k níž došlo poté, co byl po kolizi s Ryanem Donatem zraněn obránce Caps Dmitrij Orlov.



- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -