- Reklama -

Marleau to ještě nebalí. Jeho čas ještě přijde

- Reklama -

Patrick Marleau je v současnosti bez angažmá. Hráč, jenž v loňské sezoně překonal rekord Gordieho Howea v počtu zápasů v základní části, ale zatím oficiálně nepověsil brusle na hřebík.

Zkušený veterán loňskou sezonu strávil v dresu San José Sharks. V 56 utkáních vstřelil čtyři branky a získal celkem devět bodů. Tím si nezískal příliš mnoho nápadníků a není se tak čemu divit, že někdejší výtečný střelec je i po začátku nového ročníku NHL bez práce.

Čas Marleaua ještě může nastat. Podle zámořského novináře Adama Proteaua z The Hockey News může být bývalý útočník Sharks, Penguins či Maple Leafs žádaným zbožím před uzávěrkou přestupů.

- Reklama -

Veteránova role by měla být především ve vyztužení kádru a rozšíření možností, které by mohli trenéři využít. Především u těch největších adeptů na letošní Stanley Cup, že by jej znovu podepsali v San Jose se nezdá pravděpodobné.

Kde by tedy mohl Marleau zakotvit? V úvahu by mohlo připadat Colorado, Florida či Vegas. Pokud se skutečně uchytí a letos odehraje alespoň jeden zápas v NHL, bude se jednat již o jeho 24. sezonu v NHL.

 

 

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -