- Reklama -

Maroon zakotvil v Tampě

- Reklama -

Tampa Bay získala další posilu. Lightning si upsali útočníka Pata Maroona ročním kontraktem v hodnotě 900 tis. dolarů.
„Jsme poctěni, že se Pat dneska přidal k naší organizaci,“ uvedl generální manažer Bolts Julien BriseBois. „Přináší k nám velikost a tvrdost, stejně tak jako zkušenosti z play-off. Očekáváme, že bude pro naše mužstvo velkou posilou.“



Maroon podepsal před začátkem minulé sezóny roční smlouvu s Blues a hrál významnou roli během jejich cesty k historicky prvnímu Stanley Cupu.
31letý rodák ze St. Louis loni naskočil do 74 duelů, v nichž vstřelil 10 gólů a zaznamaneal 28 bodů. Se 135 hity pak vedl týmovou statistiku.
Během vyřazovacích bojů přidal tři branky a čtyři nahrávky.
Maroon se přidá k obráncům Luku Schennovi s Kevinem Shattenkirkem a gólmanovi Curtisi McElhinneymu jako další letní akvizice floridského celku.
Lightning mají nyní pod platovým stropem 8,47 mil. dolarů. Nový kontrakt již přitom potřebuje pouze forvard Brayden Point.
Fanda NHL

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -