- Reklama -

Martin je naším klíčovým hráčem, říká o Nečasovi Rod Brind’Amour

- Reklama -

Martin Nečas zahájil letošní ročník skvěle. A ani po čtvrtině soutěže rozhodně nepolevuje. Rodák z Nového Města na Moravě se po 23 odehraných zápasech dělí o první místo v klubové tabulce bodování s 25 body.

„Martin se vypracoval mezi klíčové hráče našeho mužstva. Je rozdílovým hráčem, což dokazuje prakticky v každém utkání,“ pochválil v letošní sezoně svého svěřence kouč Caroliny Rod Brind’Amour.

Nečas nastupuje za Carolinu pátým rokem, v NHL už odehrál více než 200 zápasů, přes 30 jich odehrál v play-off. Dosud bylo jeho sezónním maximem 41 bodů, to by však měl brzy překonat. Před touto sezonou podepsal novou dvouletou smlouvu s Hurricanes na tři miliony dolarů ročně.

„Cítím se na ledě výborně. Daří se mi, což se projevuje i na mém sebevědomí. Víc si věřím a jsem odvážnější. Snad mi to vydrží co nejdéle,“ okomentoval svoji skvělou sezonu Nečas.

- Reklama -

Bývalý forvard Brna nyní drží sérii dvou zápasů, ve kterých se střelecky prosadil. Do černého zamířil 26. listopadu proti Calgary i o tři dny později proti Pittsburghu. Carolině v současnosti patří páté místo ve Východní konferenci.

Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -