- Reklama -

Matthews se snažil své obnažování zatajit, Dubas je zklamaný

- Reklama -

Generální manažer Toronta Kyle Dubas se o problémech Austona Matthewse se zákonem dozvěděl až z Twitteru. Z přístupu svého svěřence, který čelí v Arizoně trestnímu stíhání, byl zklamaný. Jeho slova zveřejnil James Mirtle z portálu The Athletic.
Matthews se měl na konci května pod vlivem alkoholu dobývat do auta členky ochranky a poté se před ní obnažovat. Popis události jsme vám přinesli ZDE.
Fanda NHL
Podle novináře se snažil špičkový forvard problémy se zákonem před klubovými autoritami zatajit, později ale hráč uznal, že se jednalo o chybný úsudek. Otázkou nyní zůstává, zda i po tomto incidentu zůstane ve hře o pozici nového kapitána Maple Leafs.
„Nemyslím si, že dnešek je dnem, kdy bychom si měli povídat o kapitánství,“ řekl k tématu Dubas.
22letý americký centr se již za své činy omluvil.


Arizonská televize 12 News mezitím přinesla záběry ze zásahu policie a jejího rozhovoru s poškozenou. Podle médií se Matthewsovi přátelé snažili posléze ženu přemluvit, aby před policií mlčela.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -