- Reklama -

McDavid po vyřazeni: Vykročili jsme správným směrem

- Reklama -

Největší hvězda současného hokeje Connor McDavid letos zažil neuvěřitelné play-off. Postupně se svými Oilers přešel přes LA Kings a Calgary Flames. Stopku mu vystavili až v konferenčním finále Colorado Avalanche. McDavid v 16 zápasech play-off získal 33 bodů.

Colorado si však s ofenzivně laděným Edmontonem poradilo v nejkratším možném čase po 4 zápasech. Bylo to počtvrté v jeho kariéře, co si Connor McDavid zahrál ve vyřazovacích bojích.

„Připadá mi to, jako že děláme postupné kroky. Každý tým tím prochází, učí se, jak v play-off vítězit. Nejdříve se to musí naučit a pak přijde jejich čas,” řekl po skončení čtvrtého duelu reportérům ESPN McDavid.

- Reklama -

Oilers při jejich letošní pouti za Stanley Cupem nejvíce brzdila defenzíva a nejistý brankář Mike Smith. Je jasné, že pokud chtějí v příštím ročníku dojít dál, budou muset v této oblasti posílit.

„Když se podíváte na Colorado, tak roky  předtím byli v naší pozici. Dnes už pomalu slaví. Vykročili jsme správným směrem, ale nic dalšího,” smířlivě komentoval McDavid.

„Líbilo se mi, ze se nikdo z nás nevzdal, to je vždycky dobré znamení. Nakonec nám to ale přesto uteklo,” uzavřel McJesus.

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -