- Reklama -

McNugelchuk? Po Kovalčukovi se poohlížel také Edmonton

- Reklama -

Fanshop týmu
Líbilo by se vám spojení edmontonských hvězd Connora McDavidaRyana Nugent-Hopkinse s Iljou Kovalčukem? Podle slov experta kanadské televize Sportsnet Elliotta Friedmana se nejedná o úplné science fiction.
Friedman ve svém pátečním příspěvku uvedl, že se Oilers o ruského bouřliváka skutečně zajímali. Zároveň ale upřesnil, že z námluv nakonec sešlo. „Není to špatný nápad, ale neuskuteční se to,“ dodal Friedman na webových stránkách stanice.
Tuto informaci však rozporoval rozhlasový analytik Bob Stauffer, jenž na svém twitterovém účtu napsal, že Oilers o problematického Rusa nikdy neusilovali.
Tak či tak zůstávají jediným vážným zájemcem o Kovalčukovy služby i nadále New York Rangers, kteří rodákovi z Tveru údajně nabídli víceletý kontrakt.
Odchovanec Spartaku Moskva podepsal v roce 2010 s Devils lukrativní patnáctiletou smlouvu s platem sto milionů dolarů, ale už po třech letech doslova šokoval hokejový svět, když se rozhodl své angažmá v New Jersey ukončit a vrátit se do Ruska, kde se obratem dohodl s Petrohradem.
Nyní je pětatřicetiletý Kovalčuk nechráněným volným hráčem a od 1. července se bude moci upsat jakémukoliv klubu NHL.
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -