- Reklama -

Měli bychom být v tabulce daleko výše, mrzí brankáře Calgary Mikea Smithe

- Reklama -

Naděje Calgary Flames na postup do playoff vyhasínají.
Přestože stále mají ještě teoretickou šanci na postup, pondělní porážka s Arizonou byla zřejmě posledním hřebíčkem do rakve. Plameny prohrály čtyři z posledních pěti utkání a na postupové místo do vyřazovací části sezóny ztrácí šest bodů.
Brankář Mike Smith přišel do týmu spolu s obráncem Travisem Hamonicem, aby zacelili největší díry v sestavě. Kanadský gólman má po 52 odehraných zápasech úspěšnost 91,7 %, ale Calgary není schopné solidního výkonu svého brankáře využít a podpořit ho i kvalitní hrou hráčů v poli.
„Když se podíváte na náš tým na papíře, tak uvidíte, že bychom měli být daleko výše, než jsme nyní,“ nechal se slyšet  Smith. „Myslím, že to je ta nejvíce frustrující věc na téhle sezóně. To, jak se věci vyvíjejí a nedosahujeme výsledků, kterých bychom měli,“ dodal.
Calgary se může pochlubit Johnnym Gaudreauem, který je v top desítce bodování celé ligy, Seanem Monahanem, který dosáhl na třicetigólovou hranici, a jednou z nejlepších obranných dvojicí ve složení Dougie HamiltonMike Giordano.
V rozdílu vstřelených a inkasovaných branek jsou Flames na -18, a tak následující léto bude opět ve znamení hledání příčiny tohoto neúspěchu.

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -