- Reklama -

Mike Milbury byl stažen z vysílání NBC. Osudným se mu stal údajně sexistický komentář

- Reklama -

Americká stanice NBC stáhla Mikea Milburyho ze svého vysílání. Kontroverzní analytik doplatil na svou poznámku k životu hráčů v karanténní bublině.
Aféru přitom nevinně odstartoval komentátor John Forslund. „Pokud se nad tím zamyslíte, jedná se o úžasné prostředí – pokud si užíváte hraní a trávení hodně času se svými parťáky,“ řekl Forslund.
„Dokonce vás zde nevyruší ani žádná žena,“ poznamenal necitlivě Milbury.
Na Milburyho se ihned snesla vlna kritiky, která jej obviňuje ze sexistického jednání. Na twitterové reakce se podívejte ZDE.
Stanice NBC se již za komentář omluvila. „Jsme zklamáni Mikeovým necitlivým komentářem,“ stojí v prohlášení.
„Upřímně se omlouvám za danou poznámku. Nebylo mým cílem kohokoliv urazit,“ uvedl ve své omluvě Milbury.


NBC také uvedla, že Milburyho stáhla z pátečního hokejového programu.
Nejedná se přitom o jeho první aféru. Před týdnem si například vysloužil zlobu fanoušků za to, že kritizoval gólmana Bostonu Tuukku Raska z odstoupení z play-off. Hokejista tak ovšem učinil z důvodu nemoci jedné ze svých dcer.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -