- Reklama -

Minnesota a Florida umístily hráče na waiver listinu

- Reklama -

Minnesota zapsala v neděli na waiver listinu nechráněných hráčů brankáře Alexe Stalocka a Florida útočníka Bretta Connollyho.

33letý Stalock neodchytal v této sezóně za Wild ani jeden zápas. Doposud má na svém kontě v NHL 151 duelů s bilancí 61-49-18 a úspěšností zákroků 90,9 procenta.

O pět let mladší Connolly odehrál v tomto ročníku 16 klání, ve kterých zaznamenal gól a dvě asistence. Zkušenosti má z 512 zápasů NHL, ve kterých vstřelil 99 branek a přidal 91 asistencí.

EDIT: Stalocka si stáhl z waiver listiny Edmonton. Jelikož ale bude muset překročit hranice, čeká jej 14denní karanténa.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -