- Reklama -

Minnesota vytrejdovala Niederreitera do Caroliny, na oplátku získala Raska

- Reklama -

Minnesota a Carolina se dohodli na výměně. Do organizace Hurricanes putuje křídelník Nino Niederreiter, zatímco Wild posílí centr Victor Rask.


Šestadvacetiletý Niederreiter neprožívá zdařilý ročník, když má na svém kontě po 46 zápasech pouze devět gólů a 14 asistencí. Pátý muž draftu 2010 přitom za poslední čtyři roky střílel v základní části průměrně 23 branek.
O rok mladší Rask začal sezónu na listině zraněných hráčů poté, co si přivodil újmu v kuchyni (čtěte ZDE). Po návratu do sestavy však nenašel svou bývalou formu a v 26 duelech nasbíral šest bodů (1+5).
Oba útočníci se mohou stát nechráněnými volnými hráči v červenci 2022. Raskova smlouva má průměrnou roční hodnotu čtyři milióny dolarů, Niederreiter vydělává o 1,25 mil. více.


Titulní foto: Icon Sportswire



- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -