- Reklama -

Mohl by nastřílet 100 gólů, říká Jágr o McDavidovi

- Reklama -

Kapitán Edmontonu Oilers Connor McDavid vletěl do nové sezóny jako uragán. Svojí hrou upoutal pozornost i druhého muže historického bodování ligy Jaromíra Jágra. Hvězdný kanaďan rozhodl první utkání s Calgary Flames třemi góly.
Česká legenda je dokonce toho názoru, že by McDavid mohl překonat rekord který drží Wayne Gretzky. Ten dokázal v sezóně 1981/82 nastřílet 92 branek.
„Co říct? McDavid je prostě tak dobrý,“ řekl Jágr. „Je to skvělý hráč. Kdyby se naučil dávat více gólů z úniků, myslím, že by mohl dát 150 gólů za sezónu,“ vtipkoval 45letý útočník. „Dát 100 je pro něj možné. Nikdy v životě jsem nikoho takového neviděl. Takhle dominovat zápasu se svojí rychlostí,“ dodal.
„S jeho rychlostí a při této hře, kde se nemůžete chytit a držet…wow…je opravdu velmi nebezpečný. Samozřejmě Wayne a Mario byli také takoví, ale je jste mohli chytit a držet hokejkou. Tyhle pravidla jsou pro McDavida perfektní. Nebudu překvapen, pokud jednoho dne nastřílí 100 branek a ten rekord zlomí. Je to možné,“ myslí si Jágr

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -