- Reklama -

Morgan Rielly byl ligou očištěn. Potrestán nebude

- Reklama -

Fanshop týmuObránce Morgan Rielly letos vstoupil do historie NHL, když se mu podařilo nasbírat v prvních pěti utkáních 12 bodů. Něco takového se obránci v nejprestižnější hokejové lize světa nepovedlo už více než sto let. V pondělním utkání s Tampou ale jeho výkon získal nepříjemnou kaňku.
Bek Maple Leafs měl v utkání urazit rozhodčího Brada Meiera homofobní urážkou. Jeho slova měly zachytit mikrofony během televizního přenosu. Liga se jeho prohřeškem zabývala a nakonec se rozhodla kajícího se obránce nepotrestat.
„Myslím, že je to dobrá příležitost pro nás jako tým si uvědomit, že podobné homofobní urážky není ve sportu ani v životě místo,“ nechal se slyšet Rielly.
Vyšetřování celé události padlo na bedra viceprezidenta pro hokejové operace Colina Campbella. Ten vydal následující prohlášení: „Zástupci ligy mluvili s několika účastníky zápasu, včetně Reillyho a Meiera, a poslechli si zvukový záznam incidentu. Všichni, se kterými jsme mluvili, kategoricky popřeli, že by se něco takového stalo a za pravdu jim dal i audiozáznam události.“


Generální manažer Maple Leafs Kyle Dubas i přes očišťující rozsudek svolal tiskovou konferenci, kde ujistil, že podobné urážky organizace Toronta rozhodně trpět nebudou.

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -