- Reklama -

Mrázek je mimo hru, v bráně Canes zůstává Reimer

- Reklama -

Český brankář ve službách Hurricanes Petr Mrázek bude svému týmu neurčitý čas chybět poté, co ve středu absolvoval operaci palce na pravé ruce.

„Jeho pravý palec se musí zahojit a potom to snad půjde dobře a vrátí se…Je to velká rána, zejména v tomto ročníku, kdy se potřebujeme spoléhat na oba gólmany,“ uved trenér Rod Brind’Amour.

Mrázek se zranil při kolizi se spoluhráčem Maxem McCormickem v sobotním duelu s Dallasem. Do té doby zaznamenal bilanci 2-1-0 a úspěšnost zákroků 95,5 procenta.

Během jeho zranění startuje za Canes James Reimer, který si i po čtyřech klání ponechává neporazitelnost. Záda mu kryje Alex Nedeljkovic.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -