- Reklama -

Muzzin by rád zůstal v Torontu

- Reklama -

Jake Muzzin má na otázky týkající se svého dosavadního působení v Torontu takřka výhradně pozitivní odpovědi.
„Organizace, způsob, jakým se o nás starají, chlapci tady, město a nadšení kolem hokeje… to vše je tady úžasné,“ řekl 30letý obránce při pondělním setkání s médii.



„Být blízko domova, zejména s malým dítětem, je vždy hezké. Líbí se mi tady a rád bych tu zůstal,“ dodal rodák z kanadského Woodstocku.
Muzzin, který se může stát po sezóně nechráněným volným hráčem, se vrátil do sestavy v pondělním duelu s Nashvillem po 10zápasové absenci způsobené zlomenou nohou.
I navzdory pauzírování vede svůj tým v počtu hitů a druhá příčka mu patří za blokované střely a průměrný ice-time.

Maple Leafs získali Muzzina v lednu 2019 z Los Angeles a ihned poté se stal 141. muž draftu 2012 důležitou součástí týmové defenzívy.

Kromě něj končí ze zadáků smlouva také Tysonu Barriemu.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -