- Reklama -

Myersova poprava? Drsné záběry hází na Wild špatné světlo

- Reklama -

Čtvrtý zápas série mezi Winnipegem a Minnesotou bude s největší pravděpodobností bez účasti obránce Jets Tylera Myerse. Osmadvacetiletý Kanaďan musel odstoupit v předešlém utkání po kolizi s útočníkem Marcusem Folignem.


Na sociálních sítích nyní kolují videa z incidentu, jež nevyznívají pro Foligna příliš lichotivě. Při jednom ze záběrů je vidět, jak uštědří svému soupeři ránu pěstí do kolene. Forvard se ale nařčení z úmyslného zranění brání.
„Ne. Nejednalo se o cílený úder do kolene. Měl jsem v rukách hokejku a snažil jsem se chytit čehokoliv,“ vysvětloval Foligno médiím a dodal, že s Myersem jsou přátele z někdejšího společného působení v Buffalu.


Podle novinářů si Myers při pádu obnovil svalové zranění. Kanadský klub bližší informace neposkytl.
Jeho absence může mít pro Tryskáče velký dopad. Juniorský mistr světa z roku 2009 byl v prvních třech utkáních série nejlepším zadákem týmu. V play-off už vstřelil dva góly a získal celkem tři body.
Winnipeg vede v sérii 2-1. Další duel je na programu v noci z pondělí na úterý.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -