- Reklama -

Na jak dlouho si Flames upíší Tkachuka?

- Reklama -

Insider Eric Francis ze stanice Sportsnet je přesvědčený, že hvězdný útočník Matthew Tkachuk podepíše během tohoto léta s Calgary jen roční kontrakt.

Přestože Tkachuk po vypadnutí z play-off uvedl, že bude otevřený dlouhodobé smlouvě, Francis si myslí, že ta se nestane realitou, pokud si Flames budou chtít udržet jeho i Johnnyho Gaudreaua.

„Jediná situace, při které si dokážu představit dlouhodobý kontrakt je ta, že Flames přijdou o Gaudreaua a budou potřebovat zvětšit svou ochotu, aby se ujistili, že Tkachuk taktéž neodejde bez náhrady,“ poznamenal Francis.

Zámořský odborník věří, že Tkachuk jako chráněný volný hráč akceptuje 9miliónovou kvalifikační nabídku a po příští sezóně se stane nechráněným volným hráčem.

- Reklama -

Větší prioritou Flames by mělo být udržení si Gaudreaua, který se může stát nechráněným volným hráčem a není reální myslet si, že on i Tkachuk dostanou dlouhodobé smlouvy v jednom létě.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -