- Reklama -

Na Kempného nezbylo místo

- Reklama -

Obránce Washingtonu Michal Kempný zastával během středečního zápasu proti Philadelphii poprvé v tomto ročníku roli zdravého náhradníka.
„Prostě si myslím, že se jedná v tuto chvíli o správné rozhodnutí,“ okomentoval zásah do sestavy hlavní kouč Todd Reirden. „Čeká ho teď práce, aby se dostal zpět ke své hře.“

Nové kousky! Buď fandou i po setmění

Druhou obrannou dvojici tak vytvořili Dmitrij Orlov a Nick Jensen, třetí pak Jonas Siegenthaler s Radkem Gudas.

Celek z hlavního města podlehl rozjetým Flyers poměrem 2:5.

Poté, co Caps získali Brendena Dillona, byl Siegenthaler zdravým náhradníkem čtyřikrát a Gudas dvakrát. Pro Kempného se jednalo o nemilou premiéru.

- Reklama -

29letý rodák z Hodonína zmeškal v aktuální sezóně také 10 utkání vinou zranění a dalších zdravotních potíží. Úvodních osm zápasů ročníku vynechal pro svalové zranění z března, chřipka jej pak vyřadila na dvě klání základní části 27. a 28. prosince.

Od té doby se Kempný objevil ve všech střetnutích Capitals, přičemž v nedělním duelu s Wild předvedl značně nejistý výkon, který korunoval zbytečným vyloučením ve třetím dějství.
- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -