- Reklama -

Na Světovém poháru si nezahrají ani Gudas s Hertlem

- Reklama -

Českou hokejovou reprezentaci před Světovým pohárem v Torontu, který se bude hrát od 17. září do 1. října, kosí zranění. Trenér Josef Jandač a jeho spolupracovníci z realizačního týmu tak mají těžkou hlavu se složením týmu. Po útočníkovi Bostonu Bruins Davidu Krejčím se z účasti na prestižním turnaji omluvili také obránce Philadelphie Radko Gudas a forvard San Jose Tomáš Hertl.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


Český svaz ledního hokeje o tom v sobotu informoval v tiskové zprávě na svém webu:
„Radka Gudase vyřadilo zranění zápěstí, které utrpěl při tréninku a které jeho účast na turnaji vylučuje. Generálního manažera reprezentace Martina Ručinského o tom informovali sám hráč a generální manažer Philadelphie Flyers Ron Hextall.


Bude vás zajímat:

- Reklama -

V případě Tomáše Hertla znemožnilo účast zranění z loňského ročníku NHL, které stále není doléčeno a jeho zdravotní stav tak neumožňuje, aby podal na turnaji stoprocentní výkon. Jak sdělil hráč generálnímu manažerovi reprezentace, lékaři San Jose Sharks, u kterých absolvoval prohlídku, proto jeho účast nedoporučili.
Hokejisty, kteří je nahradí, zveřejníme, jakmile budou splněny všechny formality, tj. souhlas klubů a potvrzení nominace ze strany pořadatelů turnaje NHL a NHLPA.“

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -