- Reklama -

Nashville představil speciální logo pro jubilejní sezónu

- Reklama -

Hokejisté Nashvillu mají za sebou úspěšnou sezónu, ve které se poprvé v historii klubu probojovali do finále Stanley Cupu. Po prohře s Pittsburghem bude jejich motivace na příští hokejový ročník jistě obrovská. Navíc když budou Predators slavit dvacáté výročí své existence.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


Při této příležitosti představili Predátoři veřejnosti jubilejní logo, které bude kulaté jubileum fanouškům připomínat v průběhu celé sezóny. Mužstvo bude nosit na dresech speciální logo se znakem klubu, velkou číslovkou 20 a daty 1998 a 2018.
„Logo doprovodí veškeré aktivity naší organizace v nové sezóně,“ říká generální manažer týmu z města proslaveného country hudbou David Poile. První zápas v novém ročníku odehraje Nashville 5. října v Bostonu, před domácím publikem se poprvé představí o pět dní později v duelu s Philadelphií.

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -