- Reklama -

Nastoupí dnes Skinner? Rozhodne ranní rozbruslení, říká kouč Caroliny

- Reklama -

Zámořská média přinesla nadějnou zprávu pro fanoušky Caroliny. Jeff Skinner již po otřesu mozku snese plnou tréninkovou zátěž. Podle všechno by tak elitní útočník mohl stihnout čtvrteční klání Hurricanes s New Yorkem Rangers.
„Jeff se zapojil do plné přípravy. Může absolvovat i cvičení, v nichž dojde ke kontaktu,“ uvedl po středečním tréninku hlaní kouč mužstva z Raleighu Bill Peters.
Skinner je sice na dobré cestě k návratu do hry, ovšem ohledně jeho případného startu v nejbližším utkání zůstává trenér Canes opatrný. „Odcestuje s námi do New Yorku, ale nechceme nic uspěchat. Jeff už má z minulosti s otřesy mozku své zkušenosti, proto musíme být ostražití,“ upozornil Peters.
Zda bude Skinner připravený zasáhnout do dnešního klání na ledě Madison Square Garden, zatím nikdo nedokáže odhadnout. Podle dostupných informací se o tom rozhodne až po ranním předzápasovém rozbruslení.
„Myslím si, že je opravdu blízko. Ve čtvrtek si námi opět zatrénuje a potom se můžeme rozhodnout,“ míní devětačtyřicetiletý Peters.
Skinner v tuto chvíli neví, jestli bude připravený hrát, nebo bude stejně jako v předchozích třech případech sledovat snažení spoluhráčů jen z tribuny.
„Vždycky chci nastoupit, ale záleží na lékařích a na tom, co je nejlepší pro tým a pro mě,“ řekl dvaadvacetiletý forvard, jenž se zranil 5. října v přípravném utkání proti Washingtonu.
Skinner utrpěl otřes mozku po zásahu loktem od obránce Matta Niskanena. „Mohu to porovnat s těmi předchozími otřesy mozku a od začátku jsem cítil, že tentokrát to nebylo tak zlé, což bylo povzbudivé zjištění.“

Příští zápas v TV: Montreal – Boston, čt/pá 16. října, 1:35, Nova Sport/Voyo. Kompletní program zde.

Foto: Bridget Samuels

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -