- Reklama -

Návrat se odkládá. Pastrňákova absence se protáhne

- Reklama -

Fanshop týmu
Boston Bruins informovali, že český útočník David Pastrňák vynechá ještě další dva týdny. Havířovský rodák zatím přišel vinou operace palce o šest zápasů.
„Sádru bude mít další dva týdny. Pak bude moci nosit dlahu. Potom už je to jen otázka pohodlí, aby se cítil ideálně. Nic už ho nebude omezovat,“ uvedl generální manažer Medvědů Don Sweeney.

Pastrňák je s 31 góly nejlepším střelcem týmu a s 66 body druhým nejproduktivnějším hráčem po Bradu Marchandovi. Pro klub z Massachusetts je tak jeho absence citelnou ztrátou.
„Myslím si, že bude zcela v pořádku. Bude to trochu jiné, jelikož má za sebou tu operaci. Ale to překoná a bude v pohodě. Mluvil jsem s doktorem a ten má dobrý pocit z toho, jak na tom David je,“ věří Sweeney, že se forvard vrátí v plné síle.
Boston má od Pastrňákova zranění bilanci 6-0-1 a neuspěl pouze na ledě St. Louis, kde prohrál 1:2 po samostatných nájezdech.



- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -