- Reklama -

Návrat Zacha Pariseho se odkládá

- Reklama -

Fanoušci Minnesoty doufali, že v závěru tohoto týdne už naskočí do hry. Zranění kolena Zacha Pariseho se však komplikuje a návrat do sestavy Wild se zatím odkládá. Americký křídelní zkusil v sobotu trénovat a nebylo to dobré. Včerejší přípravu mužstva tak musel opět oželet.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


„Očividně se v sobotu necítil stoprocentně, takže nebudeme spěchat,“ uvedl v rozhovoru pro list Star Trinune hlavní kouč Minnesoty Mike Yeo. „V úterý si znovu zatrénuje pod dohledem experta na bruslení Andyho Nesse a uvidíme, jak na tom pak bude,“ doplnil.
Zach Parise odehrál v letošním ročníku National Hockey League dvanáct utkání, ve kterých nasbíral devět kanadských bodů a se sedmi brankami je momentálně druhým nejlepším střelcem Divochů. Mimo hru je od 5. listopadu. V utkání proti Nashvillu si zranil postranní kolenní vazy.

Parise dosud vynechal sedm duelů. „Zatím víme, že jeho herní pauza bude trvat ještě minimálně týden, takže ho nebudeme mít k dispozici ani v následujících třech domácích zápasech,“ informoval dvaačtyřicetiletý trenér Wild.
Prvotní odhady lékařů hovořili velmi opatrně o době léčení přibližně jeden měsíc. „Vůbec nepanikaříme. Byl jsem šokován, že s námi v sobotu ráno trénoval. Rozhodně jsme ale neuvažovali tak, že by mohl ve středu nastoupit,“ řekl Yeo.
Foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -